کد خبر: ۲۵۳
۱۴۰۱/۰۵/۲۹ ۱۲:۰۴:۳۸

طرز تهیه تارت شکلاتی | ساده‌ترین دستور پخت یک شیرینی بین المللی

تارت نوعی شیرینی بین المللی است؛ از مواد پرکننده برای پوشش تارت استفاده می‌شود و خمیر تارت (کراست) حالت ترد و بیسکوئیتی دارد.

اصلی‌ترین قسمت تارت پخت خمیر آن است. روی تارت باز است و خمیر قسمت رویی تارت را پوشش نمی‌دهد، تارت‌ها پف نمی‌کنند و خمیر شکل اولیه خود را حفظ می‌کند.

داخل تارت را با مواد مختلفی مثل مربا، خامه، کرم پاتیسیر، کرم کاستارد، گاناش، ژله، بریلو و انواع میوه‌ها و شکلات می‌توان پر کرد.

دستور پخت تارت شکلاتی بسیار خوشمزه به این ترتیب است؛

مواد لازم برای تارت شکلاتی

شکلات خرد شده: ۲۵۰ گرم

خامه: ۳۵۰ میلی لیتر

شکر: ۱۰۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری

پودر ژلاتین: یک قاشق سوپخوری

شیر: یک پیمانه

آب سرد :۱/۴ میلی لیتر

مواد لازم برای خمیر شکلاتی

پودر بیسکویت: ۲ پیمانه

کره ذوب شده: ۱۰۰ گرم

پودر کاکائو: ۲ قاشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه تارت شکلاتی

ابتدا تعدادی بیسکوییت را در غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بیسکوییت ها پودر شود. باید در نهایت ۲ پیمانه پودر بیسکویت داشته باشید. در ادامه کره آب شده و پودر کاکائو را افزوده و مجدد دستگاه را روشن کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند، کف و دیواره های قالب پای را با یک لایه سلفون بپوشانید و مخلوط بیسکویت را داخل آن بریزید طوری که دیواره های قالب را هم بپوشاند سپس با دست فشار دهید تا خمیر به قالب بچسبد و منسجم شود.

حالا قالب را در یخچال بگذارید و سراغ درست کردن مواد میانی بروید. یک قاشق سوپخوری ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و آن را روی حرارت غیر مستقیم بگذارید و مرتب هم بزنید تا دانه های ژلاتین به‌خوبی در آب حل شود. در مرحله بعد دو عدد تخم مرغ و ۱۰۰ گرم شکر را در ظرفی بریزید و با همزن دستی بزنید تا با هم مخلوط شوند، سپس خامه را افزوده و بعد از هم زدن وانیل و شیر را هم بریزید و مخلوط کنید.

در این مرحله ۲۵۰ گرم شکلات را رنده کرده بریزید و مواد را روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب با یک همزن دستی هم بزنید و اجازه دهید تا مواد برای ۵ دقیقه بپزد. در نهایت شعله را خاموش کرده و ژلاتین آب شده را اضافه نمایید و اجازه دهید تا مواد از حرارت بیفتد.

طرز تهیه تارت شکلاتی

بعد از اینکه مواد میانی به‌خوبی خنک شد آن را داخل کراست آماده شده بریزید و برای حدود ۵ الی ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد و خوب ببندد. بعد از اینکه تارت شکلاتی به‌خوبی سفت شد روی آن را شکوفه های خامه‌ای و یا میوه‌های دلخواه مثل تمشک تزیین و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد تارت شکلاتی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۳۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰دقیقه است. تارت شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید. همچنین توجه کنید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب است.

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی